Mondo90 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2013 (edytowany) Witam, wyceniając reklamę w danym serwisie kierujecie się tylko UU i lokalizacją reklamy czy może czymś jeszcze ? Ile kosztowała by dla was reklama w formie : Malego odnośnika obrazkowego w widocznym miejscu (może nawet kluczowym miejscu biorąc pod uwagę iż link jest usytuowany w pobliżu odnośnika w który każdy user musi kliknąć) Dużego banera "Leaderboard" 728x90 px u góry strony Obie formy reklamy w serwisie z niemal 100 % ruchem z polski , 10k UU/dzień Dzięki za opinie. Edytowano Wrzesień 17, 2013 przez Mondo90 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FireHost.pl&e-Cast.pl 11 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2013 Kluczowa przy wycenie jest tematyka strony, a tej nie podałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mondo90 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2013 Załóżmy że tematyka w 100 % odpowiada reklamodawcy i teraz mam 10k UU / dzien + typy reklam jak pisąłem wyżej. Ile mogę żądać za miesiąc emisji ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach