karamy24 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2013 Witam. Poszukuję osoby, która przerobi kernela na Ubuntu (nie wymagam wiele) bezinteresownie, bądź odpłatnie. Proszę o kontakt PW : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karamy24 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2013 Czemu nie sam? Nie bawiłem się tym : ) Potrzebuję zmienić tylko zegar kernela na wyższy ze względu na przeskoki animacji, skoki fpsów, a tym samym stabilność serwerów gier : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2013 (edytowany) http://www.overclock.net/t/1205257/overclock-cpu-in-linux-necessary-program-names-given Jak umiesz czytać dasz sobie radę. Rekompilacja kernela z Twoim modułem również nie jest trudna, a w zasadzie jak kernel ma wsparcie dla loadable modułów to nawet rekompilacja nie potrzebna tylko załadowanie. Edytowano Wrzesień 17, 2013 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karamy24 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2013 Dziękuje za informacje Archi! Przyda się! Pomoże mi jeden z użytkowników forum Temat można zamknąć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach