Cannado 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2013 Zawsze przed wyłączeniem przeglądarki Firefox pojawia się komunikat i klikam "ZAPISZ (karty) I ZAKOŃCZ" Teraz też tak zrobiłem, ale jakoś i tak wcięło mi wszystkie karty... Jak je przywrócić? Kiedyś mogłem kliknąć Historia->ostatnio zamknięte karty-> przywróć Teraz nie mam takiej opcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2013 plugin sobie zainstaluj a karty sobie poszukaj w historii przeglądanych stron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cannado 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2013 W historii nie da rady. Są chyba jakieś sposoby. Próbowałem coś robić, ale się nie udaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kovalsky 22 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2013 Jeżeli to: How do I restore my tabs from last time? nie działa i/lub Shift + Ctrl + T nie przywraca... to zapewne już po wszystkim. Sam tak miałem dwa razy. Tak na przyszłość - zainstaluj sobie: Session Manager to bedziesz mógł po crashu odzyskać poprzednie sesje bez problemu (sprawdzone). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach