Jarl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2013 Witam , Potrzebuje vps pod team speak 3 max 100 slotów myślę że więcej nie będzie potrzebne Czy oferta L1 tej firmy będzie odpowienia? http://serversite.eu/serwery-vps/ Z góry dziękuję i proszę o inne propozycje jak i ocenienie tej oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2013 11.07zł wychodzi za ten serwer. Taniej (o 57 groszy! ) będziesz miał za VPS #1 w Biznes-Host o dużo lepszych parametrach. Skąd zmiana z 28zł na 10.5? Jak zapłacisz na rok, to otrzymasz 50% zniżki, a gdy użyjesz kodu rabatowego (mam w sygnaturze) otrzymasz kolejne 25% rabatu. Razem 62.5%. Na takim serwerze VPS wszystko powinno działać bez problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2013 Chodzi o to że chwilowo nie mam kasy żeby opłacić to na rok;c Więc nie pogardzę innymi ofertami+ możecie ocenić czy ta oferta którą podałem wystarczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2013 Wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2013 Z ts'em na VPS'ie największym problemem są ddosy a nie ilość ramu czy Ghz na rdzeniu... Do tego wystarczy Ci maszyna: 256MB ramu + 1Ghz + ponad 1GB na dysku + 100/500GB transferu (zależy od ilość slotów online w ciągu doby, kodeków itp). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2013 Więc nie pogardzę innymi ofertami+ możecie ocenić czy ta oferta którą podałem wystarczy?Jak nie będą atakowali serwera, to powinien wytrzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach