EviL 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2013 Witam, jak mogę zrobić rozwijane "Widget" z boku strony jak na screen. ja mam zrobioną tabele i przegotowany skrypt do ts tylko potrzebuję zrobić to menu bo nawet nie wiem jak to nazwać (obrazki zrobiłem w pańcie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EviL 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) Tak o coś takiego mi chodzi mam tylko 1 pytanie jak zrobić aby więcej się wysuwało bo nie wysuwa się całe a i jak można zaokrąglić rogi. Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez EviL (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EviL 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2013 jak się bawie right to tylko wysuwa się całe, a po najechaniu myszką i tak całe się nie wyświetla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2013 Popróbuj najpierw sam. 100 razy nie wyjdzie, ale za 101 razem się uda, jak to mawiała moja nauczycielka z liceum od fizyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EviL 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) Popróbuj najpierw sam. 100 razy nie wyjdzie, ale za 101 razem się uda, jak to mawiała moja nauczycielka z liceum od fizyki Dzięki za radę :-) udało się Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez EviL (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EviL 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2013 Mam jeszcze 1 prośbę. Chcę zrobić odnośnik w podobnym stylu... Próbuje przerobić to co mi dałeś ale coś nie udaje mi się. widget mam zrobiony tak i chciał bym dorobić coś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EviL 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2013 Wielkie dzięki kolego, wszystko działa. Zapraszam do Wrocka na browarek ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach