ServerSite.eu 13 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2013 Dostaliśmy ostatnio na skrzynkę ofertę na oprogramowanie Adder8 w obecnej chwili wykonuje nam to firma zewnętrzna z którą współpracujemy od długiego czasu i jesteśmy zadowoleni z przedstawianych wyników jak również płatności. Czytając ofertę addera zastanawialiśmy się czy faktycznie dzięki temu programowi nie moglibyśmy zredukować kosztów. Co sądzicie o tym czy faktycznie tak by było ? Znacie ten program ? Będziemy wdzięczni za poradę i opinie za co z góry dziękujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2013 Pytasz na poważnie, czy tylko napisałeś cokolwiek żeby umieścić lini do stron? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ServerSite.eu 13 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2013 (edytowany) Pytam na poważnie, szukałem coś w necie na ten temat i różnie to wygląda jedni są stanowczo na nie inni na tak a co pokazuje praktyka ? Na tym portalu mogę polegać na opiniach o czym się nie raz już przekonałem stąd moje pytanie bo nie chciał bym "zamienić siekierki na kijek" Edytowano Wrzesień 11, 2013 przez ServerSite.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2013 (edytowany) adder 7 to badziewie (mówiąc informatycznie) Edytowano Wrzesień 11, 2013 przez ednet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ServerSite.eu 13 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2013 to fakt wiele jest o 7 negatywnych opinii a jak wygląda 8 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach