extremes 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2013 (edytowany) Witam, mam pomysł na ciekawe forum o bardzo modnej tematyce, która bardzo szybko się rozwija. Posiadam licencję na IPB 3.3.x, ale nie mam odpowiedniego serwera, który to pociągnie. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś chętny do udostępnienia serwera na taki projekt. W zamian mogę zaoferować szeroki wachlarz reklam na forum itp. Jeżeli jest ktoś chętny do zapoznania się z tematyką zapraszam na PW Czekam na propozycje, pozdrawiam Edytowano Wrzesień 11, 2013 przez extremes (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2013 Please send me personal message related to your project. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2013 Poproszę info na PW odnośnie projektu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poozon 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2013 Poproszę o więcej informacji nt. projektu na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2013 Również poproszę o informację na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wer.pl 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2013 Prześlij info na PW, będziemy mieć niedługo kilka zamortyzowanych maszyn wolnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2013 Również poproszę o informację na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yehaa 57 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2013 Jak cos to napisz na pw mam 20 gb vps wolnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poozon 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2013 Facet rzucił temat i się nie odzywa, a wszyscy będą się dopytywać o szczegóły Nie ma to jak odrobina ciekawości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach