bystry95 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2013 Witam mam do zaoferowania szablon html/css wykonany przeze mnie o tematyce Minecraft. Aby uniknąć jakichkolwiek problemów zaznaczam że to strona STATYCZNA. Kontakt: bystry95@o2.pl DEMO: klik Cena:30zł Tylko przelew bankowy. Po zakupie szalon sprzedaje w postaci paczki ".rar". Jestem otwarty na pytania, pytać śmiało. Z czasem będą dochodziły nowe szablony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2013 Pomijając fakt tragiczności tego szablonu, to skopiowanie go z dema które dałeś zajmie maksymalnie minute Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2013 Pomijając fakt tragiczności tego szablonu, to skopiowanie go z dema które dałeś zajmie maksymalnie minute Łukaszu, chyba wystraszyłeś kolegę, bo demo zniknęło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bystry95 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2013 Wrzuciłem demo w postaci zdjęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2013 Szablon na takim poziomie można dostać od jakiegokolwiek kodera za free, bo to kwestia paru minut roboty. To jest coś nie warte tych 30 złotych. Poza tym - 30 zł to ~10 dolarów. Wejdź teraz na http://themeforest.net i zobacz na jakim poziomie są szablony w tej samej cenie, a następnie rozważ ponownie wycenę swojego "dzieła". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bystry95 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2013 Jakieś porady dotyczące kodowania na przyszłosć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2013 Naucz się wordpress'a bo teraz najwięcej stron na tym pracuje. Pod fora? Phpbb3 i MyBB (darmowe) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yehaa 57 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2013 Nie ma juz w cale ani zdjecia ani szablonu - spaliliście projekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2013 Nie ma juz w cale ani zdjecia ani szablonu - spaliliście projekt Oczywiście, że nie ma... http://layoutbystry.comlu.com/mc/demo.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach