Agnieszka 7 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2013 Nie żeby to była jakaś reklama usług firmy SLOTEX.PL itp. Ale jak zobaczyłam opinię jestem w szoku! ciekawa oraz inspirująca jest ta nasza teraz PSZENIEŚIONA DO POLSKI firma oraz korporacia SLOTEX. ta firma DAŁA NAM NIEOGRANICZONY MULTUM OPCI masz własne radio . Dodajesz tam własną skomponowaną muzykę gdy jesteś kompozytorem muzyki i dj. robisz tu własną play liste z ulubioną muzyką ... i słuchasz tego gdzie kolwiek jesteś na tym globie ( pod warunkiem gdy jest tam internet) masz to tam na kompie lub na smartfonie . JA nie kieruje się opiniami innych tylko własnymi opiniami ,TROCHĘ TESTUJE I ZADOWOLONY JESTEM .BARDZO PRACOWAĆ CHCIAŁBYM DL AWAS ALE WIEM .TO NIEMOŻLIWĘ BO WIEM ONI MAJA SUPER ZAWRÓT GŁOWY . Daję wam same 4 urki i 5 na koniec bo macie to coś (((d()b)))) gif jako prezęt o demnie dla całego zespołu i producentów slotex.pl ( TO MOJA WŁASNA OPINJA ps.. sw2009wolf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2013 Przy opinii jest Napis Menu Uzytkownika - najedź na niego i wybierz "Zgłoś nadużycie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach