robson345 53 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2013 Dla mnie nie jest to duży wydatek na vod + mecze + kanały w bardzo dobrej jakości dodatkowo na weeb.tv streamuje kilka kanałów Wymiękłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2013 OFFTOPIC @ TheKrzysztofa Ciekawe po ilu postach ABW się uśmiechnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grazka78 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2013 Ja tam wolę Polsat bo oglądam dużo siatkówki a mój mąż boks. Na NC+ tego nie ma. A te weeb.tv to co to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2013 No zobaczymy co będzie na święta może coś wezmę ale ciągle się zastanawiam czy nc czy polsat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2013 A te weeb.tv to co to? Jakaś witryna udostępniająca - zapewne nielegalnie - sygnał telewizyjny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2013 @chmuri wszystko zależy w co celujesz, czego oczekujesz i jakim sprzętem dysponujesz. Ja z wyboru NC+ jestem zadowolony bo dużo programów w HD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksawery 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2013 Mam w domu NC+ z jakości i ilości programów jestem zadowolony. Na cyfrowy polsat coś rodzice narzekali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Orden 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2013 Największą zaletą NC+ jest puszczany sport: piłka nożna, NBA, żużel (nie ma siatkówki). Tylko, żeby go móc w pełni oglądać trzeba kupić droższy pakiet z wszystkimi Canal Plusami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2013 No mnie w sumie interesuje axn scifi i scifi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2013 Nie ma już Axn scifi zamiast tego jest Axn black, scifi jest tylko na Polsacie. Więc jak dla ciebie tylko CP bo tam są oba programy w pakiecie za 49 zeta. W NC plus w tym abonamencie za 39 zł. jest Axn black. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2013 Nie ma już Axn scifi zamiast tego jest Axn black, scifi jest tylko na Polsacie. Więc jak dla ciebie tylko CP bo tam są oba programy w pakiecie za 49 zeta. W NC plus w tym abonamencie za 39 zł. jest Axn black. Niestety mylisz się bo tylko na 3 miesiące dają w tej cenie. Ma ktoś maxymalny pakiet w CP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2013 Niestety mylisz się bo tylko na 3 miesiące dają w tej cenie. Jeśli piszesz o nc+ to całkiem możliwe że dali tylko na 3 miesiące. Włączyli mi to mam wyłączą to nie będę miał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2013 @robson bardziej chodzi mi o axn black i scifi za 49zl daja na 3 miesiace tylko w cyfrowym polsacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2013 @robson bardziej chodzi mi o axn black i scifi za 49zl daja na 3 miesiace tylko w cyfrowym polsacie To lipnie troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach