Ghost_Evill 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2013 Witam. Mam kamerę IP Grundig GCI-K1526TH. Chcę strem'ować jezioro, i szukam serwera najlepiej darmowego który pozwoli np. 200-1000 osobom popatrzeć na obraz wysyłany przez tą kamerę. Problem jest znaleźć taki hosting który nie będzie żądał jakiejś gigantycznej sumy, jak i kamera ma wysyłać obraz bezpośrednio do serwera, nie przez kompa. Net podłączony do kamery 1mbps. Pytanie jest po prostu czy jest taki hosting, gdyż max 10 osób może bezpośrednio z kamery na stronie www oglądać jezioro i do tego jeszcze obraz się zacina. Proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2013 Za darmo to na pewno nie dostaniesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost_Evill 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2013 (edytowany) Ok. To inaczej. Plan darmowy z płatnością za transfer np. 5$/1GB? Edytowano Wrzesień 7, 2013 przez Ghost_Evill (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2013 Witam, Zapraszam do kontaktu z naszą firmą, e-mail: kontakt@slotex.pl Co prawda na chwilę obecną nie prowadzimy jako tako streamingu-video, ale myślę że znajdziemy dla Pana odpowiednie rozwiązanie - już mamy kilka pomysłów na realizację. Odnośnie cen to wszystko kwestia dogadania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomaszG 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2013 Z darmowych masz np. Twich, Ustream. Potrzebne tylko urządzenie które zamieni protokół RTSP na RTMP tak aby można było przesyłać dane do tych serwisów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) Spróbuj pokombinować z http://www.click2stream.com/Moja była szkoła miała IP Camere i oparłem im o to rozwiązanie Stream 24/7 + umieszczanie na stroniePierwszy lepszy stream: http://thearkcam1.click2stream.com/ Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez TheKrzysztofa (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost_Evill 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2013 Twitch i Ustream potrzebuje komputera z programem żeby przesyłać obraz, a chodzi o to by kamera robiła to sama. Co do click2stream to oferta jest dobra, tylko 6 dol. / GB. Dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach