Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2013 Witam, Nie mogę nigdzie znaleść a być może ktoś korzysta i pomoże. Czy jest gdzieś w panelu opcja by wszyscy klienci mogli korzystać ze wszysytkich dostępnych wersji php? Obecnie mogę jedynie przypisać 1 wersje php dla klienta. Wiem jak ustawić daną wersje php z poziomu admina, ale mi chodzi o to , by każdy klient mógł sobie wybrać wersje php samodzielnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmmm21 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2013 Nie wiem czy o to chodzi, ale zerknij http://www.howtoforge.com/how-to-use-multiple-php-versions-php-fpm-and-fastcgi-with-ispconfig-3-ubuntu-12.04-lts Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2013 Mam juz zainstalowane 5 wersji, tylko nie wiem jak ustawić by klient sam mógł sobie wybrać dowolną - obecnie jest przypisanie jednej wersji/klient lub ustawienie dowolnej wersji dla klienta, jednak z poziomu administratora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach