behemoth 230 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2013 (edytowany) Chętnię odkupię używaną drukarkę atramentową. Może być urządzenie wielofunkcyjne, najlepiej firmy brother. Ważnym kryterium jest dla mnie cena tuszy, która powinna być jak najniższa. Drukarka tylko do drukowania faktur. Edytowano Wrzesień 4, 2013 przez behemoth (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka 7 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2013 (edytowany) Zainteresuj się tanimi laserówkami np : http://allegro.pl/brother-hl-5150d-toner-kable-duplex-lpt-usb-gw-fv-i3473081731.html Na kilka tyś stron ci starczy a koszt jej znikomy jest w użytkowaniu , na tej aukcji dostajesz toner w cenie więc trochę podrukujesz. Edytowano Wrzesień 4, 2013 przez Agnieszka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2013 Mam HP-4050 z sieciówką, ale poszukuję czegoś mniejszego i raczej atramentowego. Mam małe dziecko, więc nie chcę truć go ozonem, który powstaje w laserówkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cdcd 29 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2013 albo masz tony tych fak. do drukowania no to tylko laser albo sporadycznie czyli tusze/dysze pozasychają itp czyli tez tylko laser zmiana HP4K na jakiś atrament? kup atrament ale 4K zostaw na boczku bo szybciutko do niego wrócisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2013 Nic nie pozasycha jak drukujesz coś kilka razy w miesiącu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2013 Może faktycznie skuszę się na tego brothera. Jest mniejszy od HP, ma duplex i USB. Do ideału brakuje tylko sieciówki, ale w tej cenie... Dzięki Aga za link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach