Gość Rothek Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2013 Witam. http://rothek.pl Główne atuty: - darmowy - DirectAdmin - bez limitu transferu - brak reklam - Anty-DDoS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2013 Biznes z hostingiem nie wyszedł, to robisz darmowy hosting? W sumie konta w tym "płatnym" miałeś prawie darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rothek Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2013 Miłosz, dobrze pisałeś, że ciężko będzie. Rzuciłem sie wtedy na serwer z wyższej półki i opłaty zjadły. Cennik walnąłem niski i same straty. Ten "projekt" stworzyłem do rozwijania zainteresowań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2013 ale jak to?!? wakacje już się skończyły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2013 W tym roku Oles Van Herman przedłuzył sezon krzaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2013 (edytowany) A nawet zachęcił edit: ZAŁÓŻ NOWE KONTO ABY MÓC ZROBIĆ WŁASNY SERWER długo wysyłasz te części żebym sobie mógł zrobić serwer? Edytowano Wrzesień 3, 2013 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rothek Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2013 A nawet zachęcił edit: długo wysyłasz te części żebym sobie mógł zrobić serwer? Tak grafik do layoutu wpisał i tak jakoś nad tym się nie zastanawiałem. Zapraszam do testowania hostingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaku007 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2013 strona średnio do mnie przemawia, jaką dajesz gwarancję, że jak ktoś zrobić swoją stronę i umieści u Ciebie, to za jakiś czas nie zniknie? w sensie pomysł nie wypali ? i gdzie przyszły zysk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2013 jaką dajesz gwarancję, że jak ktoś zrobić swoją stronę i umieści u Ciebie, to za jakiś czas nie zniknie? Lub nie pojawi się zrzut bazy na Pastebinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 Serwer jest opłacony z góry, więc nie trzeba się martwić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2013 Przecież to widać, że chodzi o AntyDDOS by OVH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2013 PIKeR, wiadomo Rozwiązanie spisuje się doskonale: http://www.webhostingtalk.pl/topic/45080-ovh-anty-ddos/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rothek Zgłoś post Napisano Październik 8, 2013 (edytowany) ~~Dodany Auto Instalator Skryptów: Softaculous Jak na razie można automatycznie instalować: #WordPress #phpBB #MyBB #Joomla #MediaWiki #Vanilla Forums #PunBB Edytowano Październik 8, 2013 przez Rothek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach