krk 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2013 Witam Od wczoraj posiadam tablet Pentagram Quadra 7 Ultra Slim. Potrzebuję do niego etui sylikonowe coś takiego jak tu http://allegro.pl/etui-silikonowe-s-line-obudowa-sony-xperia-j-st26i-i3446069279.html istnieje coś takiego na tablety ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2013 Istnieje, mam nawet takie które dostałem do tabletu. Mogę Ci sprzedać za nie wiem ile, dychę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2013 (edytowany) Mozesz pokazać jak to wygląda ? Edytowano Wrzesień 2, 2013 przez krk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2013 (edytowany) Jasne, z tym że Ty masz innym miejscu kamerkę.. Edytowano Wrzesień 2, 2013 przez bastek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2013 aparat i tak mi nie potrzebny w nim bo jest słaby. Na pewno będzie pasować w na te wymiary - 190x113x7.62 mm ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2013 Oj wychodzi na to, że nie. Wymiary mojego tabletu 182mm x 120mm Musisz poszukać na allegro, pewnie znajdziesz coś pod sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach