Degolasn 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2013 Witajcie Kupilem vps na bluevm.com sprzet: 256 MB of RAM 256 MB of SWAP 1 CPU @ 2 .0 GHz 1 IP Address 10 GB of Disk Space 500 GB of Bandwidth Chciałem się dowiedzieć: 1.Czy da sie na tym umiescic jakis darmowy panel ala DA ? (czy udzwignie go przy malej stronce-portfolio plus forum tez male) 2.Czy ktos by sie podjoł pomocy przy instalacji jego gdyz juz probowalem kilka roznych zainstalowac i na razie tylko webmina udalo mi sie zainstalowac :-( lub czy ktos by to zrobil za kase tak aby juz serwer byl bgotowy dodzialania? Przepraszam za ort itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2013 Więcej cię skasuje instalacja tego panelu przez kogoś niż ten VPS . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2013 Na tej ilości pamięci wiele nie zdziałasz, można skonfigurować tak, żeby działało, ale na cuda nie licz. Omegę i i-MSCP udawało mi się na podobnych uruchamiać, ale dopiero po odpowiednim skonfigurowaniu. W razie co odezwij się na PM, mogę doradzić i pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zoel 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2013 (edytowany) Jeśli forum które zamierzasz tam trzymać ma regułki do nginxa a portfolio nie wymaga bóg wie czego to zamiast panelu GUI zachęcam do Nginxa (+ PHP-FPM) i zarządzania nim z konsoli. Więcej tutaj kiedyś wspominałem: http://www.webhostingtalk.pl/topic/42419-minstall-lemp-zarzadzanie-hostami-z-konsoli/?hl=minstall Edytowano Wrzesień 1, 2013 przez Zoel (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach