Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2013 Witam, przechwyciłem i zarejestrowałem dziś domenę z Pr2, której nazwa odpowiada mojej innej stronie www. Teraz pozostaje pytanie, czy zrobić przekierowanie 301 na moją domenę, czy stworzyć zaplecze pod przechwyconą domeną i podlinkować swoją domenę?Będę wdzięczny za odpowiedzi Pozdrawiam, Kacper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martyna1981 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2013 Myślę, że dobrym rozwiązaniem byłoby stworzenie zaplecza. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mojeprogramy.com 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2013 ja tez jestem za zapleczem, co z 301 - jednorazowe dzialenie. a tak można pozycjonować drugą zapleczową domene i ją uzupełniać treścią + łatwiej jest ją odłączyć / sprzedać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2013 Okej, dzięki za odpowiedzi. Stworzyłem sobie średniej jakości zaplecze, zobaczymy za jakiś czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mike_dgl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2013 kolopik, domena miała słowo kluczowe w nazwie czy brand name? jeśli to drugie to ja robiłbym 301 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach