kreska997 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2013 (edytowany) Cześć, mam vps na nim mam zainstalowany proftpd z ustawionymi prawami umask 022 i server css'a z paroma pluginami i gdy resetuje serwer css i generują mi się configi do pluginów to one mają prawa pliku adfr (0644) i gdy edytuje plik to nie można go zapisać . Jak zrobić by można było te pliki zapisać. Edytowano Sierpień 31, 2013 przez kreska997 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2013 Spróbuj uruchomić serwer gry jako ten sam użytkownik co ftp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kreska997 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2013 Tylko serwer uruchomiam z internetowego panelu na innym hostingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2013 Zobacz czy użytkownik jest właścicielem wszystkich plików i katalogów. A przy zewnętrznym panelu musiałeś podać jakiegoś usera itp. Zobacz czy prawidłowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kreska997 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2013 Jak mam sprawdzić czy użytkownik jest właścicielem wszystkich plików i katalogów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach