Fard 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2013 (edytowany) Witajcie. Jestem totalnie zielony w tym wszystkim więc przyszedlem tutaj. Otóż mam serwer VPS na którym trzymam Teamspeaka i małą stronkę www (samo html) którą wrzuciłem jakiś miesiąc temu. Teraz niestety muszę edytować 2 linijki a nie pamietam jak ja uruchomiłem wogle to ftp na serwerze i nie mogę znaleźć plików strony (poważnie)! Gdy loguję się jako root (przez firezille) to mam tylko pliki teamspeaka (/root). W niższym katalogu mam pliki debiana. Historia w putty wygląda następująco: apt-get install proftpd adduser fard /etc/init.d/proftpd start #apt-get install apache2 ... apt-get update apt-get install apache2 php5 Proszę się nie śmiać ale w ogóle pamiętam jak umieściłem tą stronę na serwerze. Szukałem pomocy na innych stronach ale nic nie mogę znaleźć... Edytowano Sierpień 30, 2013 przez Fard (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2013 /var/www? Jak nie to sprawdź vhosty apacha w /etc/apache2/sites-enabled Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fard 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2013 Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elektryk 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2013 Polecam program WinSCP nie musisz mieć zainstalowanego żadnego FTP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach