WizZziy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2013 Hej, chciałbym, abyście ocenili z grubsza ten layout. Wykonałem go na zlecenie pod hosting serwerów gier. Cena nie jakaś super wysoka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WizZziy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2013 Looknie ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaku007 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2013 grałem sporo w BF 3 i Americas Army (wszystkie wersje) swego czasu, jeśli to będzie do gier typu shootery, to wg mnie jest bardzo fajny i przejrzysty tak więc z czystym sumieniem powiem: tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2013 Mi się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2013 Fajny nawet, ale mam dwie poważne uwagi: - typografia do zmiany - tekstury wyglądają na plastikowe jak dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WizZziy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2013 Zgodzę się z tobą, ale to jest tani layout Klient zaoferował mi taką i taką kwotę a ja zrobiłem layout adekwatny do ceny. Zresztą dopiero się uczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2013 Zgodzę się z tobą, ale to jest tani layout Klient zaoferował mi taką i taką kwotę a ja zrobiłem layout adekwatny do ceny. Zresztą dopiero się uczę Oj złe podejście. Jeśli zbyt małe pieniądze to po prostu nie bierz zlecenia. Nie zapominaj, że podpisujesz się pod tą pracą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WizZziy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2013 Faktycznie dobrze to napisałeś, podpisuje się pod tą pracą Dzięki, muszę zmienić podejście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2013 Jak nie planujesz serwerów w Japonii to zmień na dole mapę na inną... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WizZziy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2013 Tak wiem Zakupiłem już taką mapkę na fotoli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WizZziy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2013 Oceńcie kolejny, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martinii 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2013 Layout wygląda bardzo dobrze, wspiera motyw gier. Dobra praca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MazuLuka 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2013 Oceniłbym ci te prace, jednakże te wielkie znaki wodne mnie skutecznie zniechęciły - sory, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WizZziy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2013 Pracę mogę już wstawić bez znaków, ponieważ została już sprzedana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach