XenHol 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2013 Witam, poszukuje malego darmowego hostingu bez reklam pod forum mybb dla klanu. Aktualnie klan istnieje juz 6 lat, forum założone było na jednym z hostingów oferującym fora - oczywiście bez dostępu sql jak i ftp. Po tylu latach w końcu zdecydowaliśmy się "porzucić" stare forum z którego nigdy bazy nie odzyskamy. Nie mam sporych wymagań co do hostingu, jednak zależałoby mi na czymś co już istnieje jakiś czas. Przewiduje, że dziennie osiagac będziemy maksymalnie ~20 unikow głównie z zagranicy. Pojemność: 500 mb Transfer/mc: 1-2gb Bazy MySQL: 1 Mail: 1 Konta FTP: 1 Mozliwosc podpiecia domeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k4be 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2013 http://api.hostinger.pl/redir/1432543 polecam darmowe i na pewno bedziesz zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XenHol 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2013 Dzięki, jednak wolałbym coś innego.Pamiętam, że ze 2-3 miesiące temu bawiłem się tym hostingerem i zanim zdążyłem wszystko skonfigurować wyskoczył limit cpu.Mimo, że adres strony posiadałem tylko ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k4be 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2013 Wiesz co powiem Ci ze dziwne bo mam tam jedną strone gdzie srednio dziennie jest po 100 odwiedzin dziennie i zadnych limitów cpu jeszcze nie zaznałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2013 Może Sanfre? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2013 (edytowany) Za bannerek mojego forum mogę za sponsorować Ci konto www z panelem DA na własnej maszynie Edytowano Sierpień 29, 2013 przez TheKrzysztofa (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XenHol 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2013 Dzięki wszystkim za odpowiedzi.Parę minut temu otrzymałem to co chciałem od jednego z użytkowników tego forum.Temat oczywiście można zamknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach