TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Witam, mam do sprzedania projekt graficzny hostingu HostVision.pl oraz zakodowaną wersje tego laya idealnie nadaje się pod hosting gier, voice, www, vps. Jestem właścicielem Layoutu i ja go zakodowałem, używany był przez krótki okres czasu na HostVision do czasu aż firma upadła. Sprzedaje Layout PSD oraz zakodowany HTML Możliwość przystosowania szablonu pod Panel NOZO (Koszt +100 zł) Cena: 200 zł (Lay PSD + Kodowanie) Płatność: Przelew mBank Kontakt: Wiadomość na forum, mail krzysztof@4du.pl Potwierdzenie własności: Pliki PSD, PNG Zakodowana wersja: Zaloguj: Po zalogowaniu górne menu: Serdecznie zapraszam do zakupu. Jest minimalnie utrudniony kontakt ponieważ jestem na wyjeździe ale proszę śmiało pisać Edytowano Sierpień 28, 2013 przez TheKrzysztofa (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2013 Refresz zmiana ceny 150 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2013 Refresh! 150 Lay + HTML Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2013 Refresh 120 zł LAY + HTML (Do negocjacji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wichers 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2014 Kupie jeśli aktywne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2014 Informacja na pw poleciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach