Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2013 Witam. Czy jest możliwoś pobierania plików z hostingów (Egofiles) na serwer VPS? Mam konto premium na egofiles i chcę pobierać pliki bezpośrednio na serwer VPS z poziomu konsoli. Jest taka możliwość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elektryk 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2013 (edytowany) Jeżeli dają Ci np. link www.egofiles.com/ljnfglgn/twoj_plik.rar to da radę, wielokrotnie pobierałem pliki z rapids.pl rapids.pl/njif94fnj/plik.rar Z chomika pobierałem na takiej zasadzie, że: pulpit zdalny -> mozilla -> i logowałem się tam na konto i leciało bo o ile wiadomo chomik nie podaje pliku bezpośrednio tylko przez skrypt jakoś, więc tylko pozostaje zdalnie na VPSie. Edytowano Sierpień 27, 2013 przez Elektryk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2013 Losowy link: http://egofiles.com/wyexHuOfceber7Sh/Disney.Infinity.XBOX360-iMARS-1G-walddek.part1.rar Pobiera mi tylko jakies 27 mb i "pobieranie zakończone". Jak mam to pobrać przy użyciu konta premium? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elektryk 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2013 A spróbuj tak: zaloguj się się na konto premium, wklep ten link i wybierz pobieranie premium, i teraz tak zatrzymaj pobieranie i zobacz jaki link jest w pobieranych i podaj go tu. jeżeli jest bezpośredni do pliku to da radę a jeżeli tam wszystko dziala za pomocą skryptów na tym egofiles to nie da rady, jedynie pulpit zdalny pozostaje lub kupujesz premium w rapids.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2013 Robiłem już tak jak powiedziałeś. Jest tak samo jak napisałem wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elektryk 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2013 To niestety nie umiem Ci pomóc. Jedynie mogę polecić jakiś serwis premium np. rapids.pl lub instalacja pulpitu zdalnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2013 A przez links2 próbowałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elektryk 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2013 (edytowany) łap fajny poradnik do tego links2: http://www.ubucentrum.net/2008/11/przegldanie-internetu-z-poziomu-konsoli.html Edytowano Sierpień 27, 2013 przez Elektryk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kovalsky 22 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2013 (edytowany) Zainstaluj sobie pyload (sam używam konta premium) z webinterface sprawdza się doskonale. Tu masz przykładowy opis instalacji. Masz takie możliwości: There are three ways to use pyLoad: by command-line by webinterface by a GUI. Edytowano Sierpień 27, 2013 przez kovalsky (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach