Gość ASKar Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2013 WItajcie, mam do was pytanie odnośnie usługi domenowej w superhost, a mianowicie; w chwili obecnej trwa promocja ,, Domena za zeta " czy wraz z kupnem ów domeny otrzymuję możliwość uzyskania do jej przeniensienia kodu authinfo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rbit 15 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2013 Wyślij zapytanie na ich bok. Skąd mamy wiedzieć jakie zasady panują w jakimś tam superhoscie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ASKar Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2013 Gdyby to nie była niedziela nie pytałbym się tutaj, a po drugie raczej oczekiwałem odpowiedzi od osoby, która miała jakiekolwiek doświadczenie z tą firmą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmmm21 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2013 ** Ceny promocyjne Opłata za wydanie kodu Auth-Info obowiązuje w przypadku chęci wytransferowania domeny do innego rejestratora niż SuperHost.pl Sp. z o.o. przed upływem roku od jej rejestracji (przed jej pierwszym odnowieniem) i stanowi różnicę pomiędzy kosztem rocznego odnowienia a ceną rejestracji objętej promocją. Źródło: http://superhost.pl/domeny/cennik/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ASKar Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2013 (edytowany) Dziękuję za odpowiedź nie zauważyłem tego podpisu. Edytowano Sierpień 25, 2013 przez ASKar (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach