xSannti 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2013 Witam Szukam serwera pod mój blog oparty o Wordpressa. Dopiero będę zaczynał, także strona zapewne nie będzie miała dużej oglądalności. Zależy mi przede wszystkim, aby koszty były w miarę możliwości jak najniższe, ale ważniejsze jest dla mnie, aby nie wiązać się z żadną firmą na dłuższy czas (np. żebym nie musiał przymusowo przedłużać domeny po roku) oraz żebym mógł w każdej chwili przestać opłacać hosting i domenę i bez żadnych konsekwencji. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dannix 45 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2013 (edytowany) Jeli chcesz niski koszt to bedziesz raczej musial zaplacic za rok z gory. Polecam ci pakiet z biznes-host. Koszt jest niewielki (61 pln) a jakosc bardzo dobra. Z kodem z sygnatury za 1 rok 25% taniej. Edytowano Sierpień 24, 2013 przez dannix (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xSannti 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2013 Znaczy płatność z góry za rok nie jest dla mnie problemem, chodziło mi tylko o to, żeby nie było obowiązku przedłużenia po jakimś tam czasie. Jak z szybkością ? Można podpiąć AdSense ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asY. 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2013 AdSense wszędzie podepniesz ;d to jest skrypt dodawany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xSannti 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2013 Bardziej chodzi mi to czy nie będą z tego powodu robić problemu, bo czytałem, że coś takiego się zdarza na niektórych hostingach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2013 Jeśli o Nas (Biznes-Host.pl) chodzi to nie robimy żadnego problemu z adsense - możesz spokojnie podpinać i zapraszam do bezpłatnego testu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sax.pl 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2013 Hej, sprawdź naszą ofertę http://www.sax.pl/shared_hosting - polecam ECO-DUE, które idealnie nada się na początek. Domena przez pierwszy rok to koszt zaledwie 15 PLN. I na dodatek wystarcza nie przedłużać po roku usługi - nie wyciągniemy z tego tytułu żadnych konsekwencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2013 Zapraszam do naszej oferty, oferujemy serwery z bazami na dyskach SSD. Tu polecam najtańszy serwer Basic One: http://www.mzone-net.eu/index.php?d=kontawww W pakiecie otrzymujesz darmową domenę, nie ma także obowiązku przedłużania usług. Konto testowe na okres 7 dni można zamówić z poniższego linku: https://www.service.mzhost.co.uk/index.php?/cart/&step=0&cat_id=24 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dannix 45 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2013 Widze ze inni ci juz odpowiedzieli z adsense nie ma problemu. Biznes-host oferuje okres testowy. Z szybkoscia ja nie mialem do tej pory problemow a jestem klientem juz jakies 1.5 roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2013 Hej, Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą serwerów WWW - pakiet MINI spełni Pana wymagania. W każdej chwili można zmienić pakiet na wyższy lub dokupić potrzebne zasoby np. dysk twardy. U nas także można kupić domeny - w razie problemów czy pytań służymy pomocą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2013 Jeśli dalej nie wybrałeś, to popieram dannix - Biznes Host będzie idealnym rozwiązaniem. Oferta jest w bardzo dobrej cenie, a jest do tego nawet na wyrost. AdSense wstawiasz bezpośrednio w kod strony na Wordpress (ewentualnie korzystasz z wtyczki, która sama to robi) i na płatnych hostingach nie ma żadnych zakazów co do takich rzeczy. Proponuję Pakiet za 61zł + skorzystanie z kodu rabatowego na 25% zniżki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Webhost.pl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2013 (edytowany) Witam, w ramach promocji chętnie zaoferuję Panu konto hostingowe "Intro" ( http://www.webhost.pl/hosting/info/intro ) zupełnie za darmo na okres jednego roku w celu sprawdzenia naszych usług. Pozwoli to Panu na stworzenie strony bez ponoszenia dodatkowych kosztów na starcie. Oczywiście po roku nie ma Pan obowiązku przedłużania konta, także może z niego w dowolnym momencie zrezygnować. Promocję tę adresuję zarówno do założyciela tematu jak i wszystkich zainteresowanych naszą ofertą. Proszę zamówić konto na naszej stronie i po otrzymaniu maila potwierdzającego założenie konta wystarczy powołać się mailowo na ten temat, a dokonamy aktywacji na okres jednego roku. Pozdrawiam Grzegorz Król --------------------- Webhost.pl tel. 801 022 101 tel. 12 423 46 60 ul. Lea 204 30-133 Kraków NIP: 677-227-01-80 --------------------- www.webhost.pl bok@webhost.pl www.fb.com/webhostpl Edytowano Sierpień 25, 2013 przez Webhost.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2013 http://www.hekko.pl/hosting_www.html - weź najmniejsze konto, masz 14 dni testu. Jeśli strona nie ma ruchu to więcej na początek nie potrzebujesz, jak będzie jednak mało po pojawieniu się ruchu, to zamów więsze konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wer.pl 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2013 Zapraszam też na testy do nas - najtańszy pakiet już za 29 zł brutto, wordpressa można spokojnie zainstalować. Po roku nie trzeba przedłużać oczywiście ani domeny, ani serwera. Pozdrawiam Tomasz Sikora www.wer.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach