luki_xx3 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2013 Witam, poszukuję firmy która pozwala na darmowe przetestowanie serwera VPS na jakiś czas przed zakupem. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2013 sldc.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asY. 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2013 exone.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sax.pl 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2013 My dajemy 7 dni www.sax.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gegorek190 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2013 www.chmurka.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2013 tiktalik.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elektryk 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2013 idhosting.pl - 3 dni/2,46 SMS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2013 Hej. Zapraszam do napisania do nas bok@mintshost.pl oraz prosimy podać ilość dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luki_xx3 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2013 Hej. Zapraszam do napisania do nas bok@mintshost.pl oraz prosimy podać ilość dni. Znalazłem sam w sobotę, zadzwoniłem - zapytałem, dostałem odpowiedź że VPSów nie ma na test. Dzięki wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip_b 19 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2013 hekko.pl co prawda za trial musisz przelac 3 zł ale dostajesz VPS na 14 dni (w moim przypadku działał nawet tydzień dłużej) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2013 To na pewno działa: http://www.blink.pl/hosting/vps/ 14 dni testu dla każdego pakietu, tylko trzeba po aktywacji zrobić ticekt do BOK, aby aktywowali pełne parametry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach