Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2013 Hardkor. Nie spodziewałbym się tego po dwóch firmach z tak długim stażem. Po dłuższej lekturze WHT widzę, że to już kolejny fakap burst.netu w ostatnim czasie - w lipcu robili migrację całego datacenter w UK, o której poinformowali klientów ... 12h wcześniej, potem mieli spory downtime w USA z podobnego powodu, a teraz jeszcze akcja z Volumedrive. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2013 @samu Zapewne jes tak jak piszesz więc już widzisz jak to jest z molochami =] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2013 @samu Nie nie chodziło mi bardziej o to żebyś opiekowanym serwerem wyniósł do firmy która będzie pewniejsza od volumedrive i brustnet skoro takie niespodzianki mogą mieć miejsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rasputin 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2013 Brustnet to mam w kazdym mozliwm miejscu wyciete, najwiecej syfu z tamtad mi zapuszczali, w mózgu też wypleniłem ta nazwe... co to za pseudo firma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2013 volumedrive wrócił do żywych. Czy ktoś coś tam jeszcze ma? Można się bezpiecznie wprowadzać do nich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach