Koscielny 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2013 (edytowany) Witam serdecznie, Ostatnio ukończyłem pracę nad projektem graficznym serwisu informatycznego. Oto on: http://koscielny.chmurka.pl/polityka-info.jpg Szablon jest przejrzysty i miły dla oka. Cena: 100 PLN Dla zainteresowanych mogę wystawić FVAT. kontakt: e-mail: koscielniak.mateusz@op.pl GG: 147009 Pozdrawiam, Mateusz Kościelniak --- Potrzebujesz Grafiki? Tanio, solidnie - skontaktuj się ze mną. Edytowano Sierpień 22, 2013 przez Koscielny (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2013 usun znaki wodne, bo nic na tym layoucie nie widac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koscielny 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2013 Proszę bardzo, otwórz teraz link powinno być lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2013 jest lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WizZziy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2013 Prosty i przejrzysty, mody design (czyli kwadraty, prostokąty bez większych efektów), ale 100 zł nie jest warty Max 60 zł. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koscielny 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2013 Dziękuje za opinie, jak najbardziej przydatna. Co do projektu to puścić go mogę nawet taniej. WizZziy - autopromocja ważna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach