Gość Rothek Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 Witam, mam do sprzedania baze danych z mojego starego portalu Darmowe-Skrypty.pl Użytkownicy zezwolili na maling. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alwaro 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2013 Hmmm masz bazę zarejestrowaną w GIODO ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2013 Hmmm masz bazę zarejestrowaną w GIODO ?? To chyba pytanie retoryczne. Cena niska bo sprzeda każdemu zainteresowanemu wmawiając, że jako jedyny będzie właścicielem bazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alwaro 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2013 Racja mój błąd Kede wybacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2013 Zezwolenie na mailing = zezwolenie na handlowanie adresami mailowymi gdzie popadnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max25 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2013 Miałem tam założone konto i z tego co pamiętam to mailing miał dot. nowości/aktualności na stronie ze skryptami ->newsletter, a nie spamu niewiadomej treści. Trzeba się szykować na spam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach