Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 Hej Ma ktoś może telefon z androidem w tej kwocie i mógłby opisać wrażenia ? Chcę zakupić na prezent dla 14 latka coś w tym budżecie. Tyle tego jest, że kompletnie nie wiem co wybrać eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sha 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 SE XPERIA NEO V genialny telefon jeśli chodzi o proporcje jakość/cena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 HTC dobra marka ==> niska cena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 HTC.. nigdy więcej. To ja od siebie w okolicy tej ceny polece Samsunga Galaxy Mini II Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RBT 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2013 Nigdy nie bierz żadnego telefonu "mini" coś z xperii w tej cenie Neo V, ewentualnie U Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2013 Nigdy nie bierz żadnego telefonu "mini" Dlaczego nie? Moje wszystkie prawie telefony były "mini", i jakoś żyją już kilka lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2013 Tylko pliss nie wydawaj 500zł tylko po to abyś musiał codziennie ładować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2013 Ja mam galaxy mini II i smiga. Nawet raz wpadl mi do wiadra z woda i nic sie nie stalo z nim :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2013 LG Swift L5. Duży wyświetlacz. Nastolatkowi się spodoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2013 (edytowany) Ale L5 i L7 chodzi wolniej od przeciętnej Xperii U albo Galaxy S2. Edytowano Sierpień 22, 2013 przez kaszub1136 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2013 Ale L5 i L7 chodzi wolniej od przeciętnej Xperii U albo Galaxy S2. Pewnie masz racje. Z czasem przymula SE Xperia Neo V śmiga lepiej i ma ładniejszy obraz, bo akurat mam porównanie w pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2013 mam neo v i mysle ze sam z checia wymienilbym go na cos dwurdzeniowego. po prostu nawet na romie xgamer troszke przymula. zaleta napewno jest super wyswietlacz i fizyczne przyciski na dole. xperia u jest malutka - ale mysle ze bylaby spoko;-) wg mnie to teraz potrzeba conajmniej 1.5ghz procka... 512mb ramu to minimum na styk... chociaz dla androida 4.0 to za malo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2013 Wybrałem Lenovo A820 :> zakupiłem za 580 zł z wysyłką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach