Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 Witam serdecznie,co sądzicie o wzmacniaczach typu :http://allegro.pl/wzmacniacz-zasiegu-w-telefonie-komorce-gsm-telefon-i3453241140.htmlBardzo często, mój telefon Samsung S3 MINI ma problemy z zasięgiem, przez co nie można się do mnie dodzwonić,a smsy dochodzą nawet z godzinnym opóźnieniem. Jest to wina raczej telefonu, bo wszystkie innetego samego operatora chodzą bez zarzutów. Nie jest to drogie, można spróbować.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 Nigdy tego nie używałem, ale patrząc na inne aukcje ( http://allegro.pl/wzmacniacz-antenowy-gsm-4-generacji-100-sztuk-i3466219847.html ) i cenę wzmacniacza - wychodzi 38 groszy to stawiam, że jest to trochę ściema.. Ale zawsze możesz spróbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 Patrząc na liczbę ofert w tego typu akcjach wzmacniacze cieszą się dużym zainteresowaniem. Majątek to nie jest, sprawdzimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 Pasuje do każdego modelu telefonu. Poprawia zasięg oraz polepsza odbiór. Likwiduje szkodliwe promieniowanie. Montaż jest bardzo prosty Wzmacniacz po prostu wklej pod baterię w telefonie i to już wystarczy. ZASADA DZIAŁANIA Wzmacniacz ułatwia skupianie fali wielkiej częstotliwości. Dlatego układ (wzmacniacz) umieszczony w pobliżu toru antenowego ma duży wpływ na sygnał wychodzący i wchodzący naszego telefonu. Minimalizuje to zużycie baterii i wzmacnia sygnał. Naprawdę wierzycie w te bajki i chcecie na to pieniądze tracić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 testowalem to badziewie i nie działa nie poprawiło zasięgu ani trochę. Sciema. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 Kup lepiej nowy telefon lub oddaj ten do serwisu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2013 Powiedziałbym raczej, że to może zwiększać stabilność zasięgu, a nie go samego zwiększać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2013 @linoskoczek: uwierz mi nie poprawia stabilności zasięgu, kolorów mmsów itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2013 Przecież po cenie widać jak dobrze to działa... Gdyby było tak jak opisują to w aukcji to zamiast anten wisiałyby naklejki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach