sha 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 Witam, wczoraj wieczorem założyłem w giełdzie 2 tematy ( sprzedaż 5 cyfrowego numeru GG, i sprzedaż konta Steam). Dlaczego tematy zostały usunięte a ja nie otrzymałem żadnej prywatnej wiadomości w tej sprawie? Prosiłbym o jakieś wyklarowanie sytuacji, ponieważ zdążyłem się już zgubić. Z tego co wyczytałem - żaden z tematów nie łamał regulaminu giełdy. Pozdrawiam, sha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 Co do Steama to tutaj by można się sprzeczać - to forum jest o tematyce Web Hostingu a nie gier... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sha 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 Tematy pisałem z telefonu, gdzie pole budżet się nie wyświetla. Dlatego też napisałem ceny przedmiotów w ich opisie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2013 Wyjaśniłem Ci dokładnie czemu temat ze steamem wyleci to mnie zignorowałeś, a teraz po fakcie się pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach