Szymnax 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2013 Jak w temacie, nie wiem od kiedy leży ale dzisiaj w nocy działało, wie ktoś co jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Co to za firma ? Google nie wiele pokazuje o niej? Darmowy Hostlink , więc może będzie działał być może nie będzie działał. Edytowano Sierpień 20, 2013 przez Agnieszka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szymnax 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2013 Być może nawet jakiś krzak, dałem się skusić przez pewnego użytkownika tego forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2013 Raczej nie krzak, to firma Posiadałem swojego czasu stronę. Wypada tylko czekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szymnax 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Ja niestety nie mam kopii, więc jak to nie ruszy to będę nieźle "udupiony".W takim razie pozostaje czekać. // Jakiś numer telefonu mają czy coś? Edytowano Sierpień 20, 2013 przez Szymnax (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2013 Ty naprawdę strzelasz focha na darmowy hosting, że ma uptime 97% w miesiącu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2013 No co, przecież stracił miljony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2013 Niektórzy pozwem straszyli OVH w sprawie dedyków za 15zł, więc z darmowym hostingiem się nie zdziwię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 Koniecznie żądaj rekompensaty, tak nie może być! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 I koniecznie nowy zestaw żyletek do ciachania się przy następnej awarii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 I budyń do walki w budyniu z adminami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 Każdy ma tu prawo głosu, co prawda niektórzy ironizują ale to tylko z tego powodu, że wymagasz nie wiadomo jakiego uptime'u i nie wiadomo czego od darmowego hostingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 Mogłem się tu nie udzielać wogóle. Podziękuję za takie forum. To wyjdź. Im mniej takich jak Ty tym lepiej, choć czasem możesz wpadać i się ośmieszać swoimi kolejnymi fochami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach