steven_seagal 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2013 Witam, mam na sprzedaż doładowanie z plusa za 30zł (Zainteresowany wpłaca mi na konto 25zł a doładowanie jest jego) Bądź mogę sprzedać 30zł + 10 zł. Wtedy przelewasz mi 34zł na konto. Pozdrawiam i czekam na kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2013 Jakaś weryfikacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
steven_seagal 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2013 Tzn co masz na myśli, podaje nr z paragonu ponieważ dziewczyna kupiła złe doładowanie i chce przynajmniej trochę odzyskać pieniędzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
steven_seagal 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 W dalszym ciągu aktualne. Zależy mi na wykonaniu szybkiej transakcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 Watpię by ktoś poszedł na rękę nowemu uzytkownikowi i przelał ci pierwszy pieniądze. Wystaw dłoń do starych użytkowników na forum, to może to opchasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 Albo wystaw na allegro, zawsze to jakaś większa pewność dla osoby kupującej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach