MarysiaK 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2013 chcę zbudować serwis w którym będzie katalogiem produktów (nazwa, opis, zdjęcia i inne informacje)myślałam o skorzystaniu z html, php i mysql, może macie jednak inne ciekawsze pomysłyczy budować wszystko od początku czy może przebudować jakieś istniejące rozwiązaniedodatkowo dobrze byłoby żeby rozwiązani obsługiwało w przyszłości aplikację napisaną na androida która korzystałaby również z tych danychmacie jakieś pomysły, sugestie jaką bazę danych zastosować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2013 Czesc Marysiu, mam problem, chce sobie posmarowac pieczywo ale nie wiem czym i jakiej marki produkt, myslalem o renomowanym masle ewentualnie margarynie, byc moze macie inne propozycje? Wazne aby mi bardzo smakowalo. Mniej wiecej tak wyglada Twoje zapytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2013 http://pl.wikibooks.org/wiki/PHP/Biblioteka_PDONajbezpieczniejsza metoda, masz nawet przykład, który dotyczy Twojego pomysłu Wymagana znajomość PHP, HTML itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach