steven_seagal 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2013 Cześć, mam internet z neostrady z liveboxem 2.0 oraz telewizją gdzie kabel z dekodera jest podłączony do routera. Będzie budowana góra w domu i mam obawy czy mogą być jakieś problemy z zasięgiem bo sufit jest dość gruby. Co byście polecili, może jakiś router nowy no i chciałbym zmniejszyć okablowanie ponieważ obecnie jest tyle tego ze hej a oczywiście korzystam z lapotpa i zasięgiem bezprzewodowym.Proszę o propozycje rozwiązania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RBT 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2013 Jeśli masz trochę kaski na zbyciu to ze swojej strony proponuje Airlive n.power. Jedyne najlepsze rozwiązanie i możesz być pewny że zasięg będziesz miał na stówkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sax.pl 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2013 Lepiej by było także, żeby ruter był na górze. Kiedyś miałem przyjemność przez jakiś czas montować internet u wielu osób - z reguły gdy był on powiedzmy na strychu zasięg był większy aniżeli gdy był powiedzmy w kuchni. Dlatego gdy podbudujecie górę i będziecie tam montować prąd pamietaj o kablu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
steven_seagal 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2013 Rozumiem, tylko teraz kwestia tutaj z okablowaniem do laptopa bo trochę nie jest mi na rękę aby modem był podłączony pod laptopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach