DanSol 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2013 Ktoś używał panelu zarządzania serwerem ISPmanager Lite i ISPmanager Pro? Chcę usłyszeć wasze opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2013 A co chcesz dokładnie o nim wiedzieć? Jeden Klient u mnie ma swoją licencję Pro. Panel jest dość specyficzny Ale działa jak cała reszta takich paneli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DanSol 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2013 (edytowany) Interesuje popularność panelu na hosting w Polsce, o ile wiem, jest to produkt konkurencyjny dla cPanel i DA. Edytowano Sierpień 17, 2013 przez DanSol (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2013 (edytowany) w Polsce jak i ogólnie jest mało popularny. Sam używam i wersji Lite jak i PRO i bardziej mi pasuje od DA. No i cena w stosunku do DA przebija na korzyść. Edytowano Sierpień 17, 2013 przez strefapc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DanSol 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2013 Powiedz mi, proszę, firm oferujących hosting z ISPmanager? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2013 ultimahost, n-host Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DanSol 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2013 ultimahost, n-host dziękuję. ktoś wie więcej przykładów firm z hosting na ISPmanager? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2013 Sprawdź -> http://www.statnet.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zoel 9 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2013 Różni się od DA / cPanelu tym, że korzysta z systemowych paczek (np ma taką wersję apache jaka jest w repo debiana) a ogólnie nie sprawia większych problemów (przynajmniej mi). Licencje w fajnych cenach można wyrwać na ultimahost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach