kropek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2013 Witam, Posiadam VPS z IPv6, niestety nie ma on IPv4 i moje pytanie brzmi jak postawić na takim VPSie stronę www? wrzuciłem pliki do var/www, ale niestety nie wiem jak włączyć to w przeglądarce ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TGC 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2013 Podłącz domenę przez rekord AAAA albo łącz się przez IPv6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2013 Coś mi nie działa chyba, że źle robię... Dodałem rekord AAAA do domeny na directadmin, wpisuje s1.nazwa_domeny.pl i nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2013 A Twój ISP obsługuje IPv6 abyć mógł się łączyć po tej wersji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2013 Hosting www mam w gbzl.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2013 A co Twój dostawca internetu ma do hostingu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach