Pietia. 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2013 Witam, dzisz poszukuję jakiegoś hostingu z powierzchnią dyskową 10gb oraz nielimitowanym transferem. Oczywiście dodatkowo również bazy mysql itp. Dobrze by było gdyby była płatność miesięczna przez paypal. Budźetu nie mam, więc postaram dostosować się do cen(ale też nie za dużo) Hosting ma być pod jedną(ewentualnie w przyszłości pod 3 strony), aktualna strona ma dziennie +/- 20k wyświetleń i raczej ciągle będzie rosło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2013 Pakiet Standard od MintsHost powinien ci przypasować, tyle że tam masz 15 gb miejsca, mimo to i tak masz bardzo tanio. Usługę polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hyperhost.pl 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2013 Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą: https://hyperhost.pl/hosting-www Pozdrawiamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2013 Hosting bez limitu transferu nie istnieje. Ile średnio tego transferu zużywasz? Sprawdź http://gbzl.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2013 Sprawdź mydevil.net - niedawno kupiłem u nich konto i naprawdę jestem zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2013 Tak jak koledzy pisali wcześniej - konto bez limitu to zwykły marketing, strona która będzie obciążała serwer za mocno i tak wyleci. Przejrzyj sobie konta Hekko - działam u nich od lat. Mają darmowe okresy testowe, możesz sprawdzić czy serwer działa tak jak powinien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2013 progreso.pl ;-) Nie licz, że ktoś Cie będzie trzymał jak będziesz nabijał 1TB transferu na miesiąc ;-) ja jestem w progreso i średnio robię ponad 1TB na m/c i nikt nie krzyczy ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anbul 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2013 A może zenbox.pl jest dość nietypowym serwerem, ale oferta wydaje się kusząca.l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eQuuS 5 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2013 2ap.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 A może zenbox.pl jest dość nietypowym serwerem, ale oferta wydaje się kusząca.l Reklamujesz ich? Już kilka dni tego gościu chciał z tego korzystać i wyszła lipa. Nie wiem skąd pomysł hostingu z płatnością za użytkowników. Śmiech na sali... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach