Master1410 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2006 Witam , mam pytanie czy istnieją hostingi zezwalające na warez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
huan 18 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2006 Może i istnieją, ale ich żywot jest z reguły krótki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2006 Witam , mam pytanie czy istnieją hostingi zezwalające na warez? A czy są kraje zezwalające na kradzież? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil_Matysik 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2006 Są... Rosja Tam maja bardzo ciekawe podejście do kwestii oprogramowania. Jeżeli jest przetłumaczone na rosyjski to juz podobno jest ich. Jak tam byłem stoisko z pirackimi płytami (wszystko co można sobie wymarzyć) otwierane było na terenie rządowego instytutu nuklearnego Pozdrawiam, Kamil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2006 Są... Rosja Tam maja bardzo ciekawe podejście do kwestii oprogramowania. Jeżeli jest przetłumaczone na rosyjski to juz podobno jest ich. Jak tam byłem stoisko z pirackimi płytami (wszystko co można sobie wymarzyć) otwierane było na terenie rządowego instytutu nuklearnego Pozdrawiam, Kamil Legalne piraty? Nie myślałem że w Rosji są aż takie przegięcia... Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach