jacek666 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2013 (edytowany) Witam, Panowie potrzebuję płytę główną(z VGA) z procesorem (2 rdzenie) oraz pamięcią ram. Jako, że się nie znam na komputerach prosił bym bardzo o podrzucenie jakiś linków z allegro. Zasilacz i dysk twardy posiadam. Obecnie mam jakis zestaw z procesorem 1 rdzeniowym (2,4), ale on już nie wyrabia ciągle 100% na youtube. Fajnie by było się zmieścić w 200zł +- Edytowano Sierpień 14, 2013 przez jacek666 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2013 Mam na zbyciu lekko wypatroszony komp, brakuje w nim zasilacza, dysku i grafiki. Wystarczy powkładać te podzespoły i można działać. Intel Duo2 Core 2.66 GHz, 2x1GB RAM, obudowa, chłodzenie, USB Hi-Speed, DVD, FDD. Na średniej grafice (GTS450 1GB) spokojnie odpalało GTA IV, tylko jak napieprzałem z bazooki we wszystko to potrafiło lekko przymulić Na zintegrowanej grafice da się ustawić nawet całkiem całkiem rozdzielczość (1680x1050) i odpalić kilka dziadowskich gier sprzed 10 lat. Dostępny od zaraz tylko ta cena taka ciut z niska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach