Dorian 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2013 (edytowany) Witam, mam do sprzedania forum młodzieżowe znajduję się w TOP10 pozycji google pod frazą forum młodzieżowe, średnio 400 UU dziennie. Statystyki: Nasi użytkownicy napisali 276300 postów w 9428 wątkach. Mamy 4467 zarejestrowanych użytkowników. Forum sprzedaje ze względu na brak czasu na jego prowadzenie. Kontakt: xkono22@gmail.com Zainteresowanych proszę o kontakt. Najwyższa oferta wygra. Edytowano Sierpień 14, 2013 przez Dorian (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2013 Może dałbyś jakiś link. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorian 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2013 Może dałbyś jakiś link. Proszę kontaktować się przez e-mail. Wszelkie informacje pod e-mailem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2013 Forum można znaleźć wpisując frazę podaną w pierwszym poście na bodajże pierwszej czy drugiej stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2013 http://thesilence.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czaczawik 8 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2013 Ehh biznesmen. Dostał forum za free od mojej znajomej a teraz chce na tym zarobic...... a fakt, przecież są wakacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2013 Ja zrezygnowałem z zakupu bo za tą cenę umarlaka to ja nie kupię ;D Cena jest bardzo atrakcyjna. Za nią możesz dostać pochłaniacza płodów, fana srallaha, jonnego depp'a i całą masę jakiś słów porozrzucanych bez większego porządku które prezentują wartościową treść gówno wiedzących, przesiadujących 24h na facebooku dzieci, nazywających swoich rodziców "starymi", używających skrótów słów w zakodowanym algorytmie który rozumieją tylko ludzie w tym samym przedziale wiekowym z ciężką depresją odrzucenia od tego jakże okrutnego świata! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach