pekus 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2013 (edytowany) Witajcie, szukam szablonu (nie musi byc darmowy) jak na rysunku: http://imageshack.us/f/443/19k5.jpg/ najchetniej dla/pod CMS'a. Dobrze byloby, zeby kwadraciki A,B,C,D,E,F i inne przy kazdym odswiezeniu strony zmienialy miejsce (+ ewentualnie zeby bylaby mozliwosc stalego zablokowania u gory np. Z,K,D,M). Czy ktos z Was spotkal sie moze z gotowym szablonem i moglby podac mi nazwe? Oczywiscie przejrzalem strony typu TM, TF itd. w poszukiwaniu gotowych szablonow, ale niestety nie znalazlem niczego co by mi pasowalo (lub tez slabo szukalem). Pozdrawiam Edytowano Sierpień 14, 2013 przez pekus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2013 Powiedziałbyś chociaż pod jakiego cmsa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2013 Na TF jest tego od groma, kwestia ustawienia newsów. Jeżeli pod WP to ustawiasz "show random post" i tyle w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2013 (edytowany) Artix: w zasadzie to obojetne jestem zaznajomiony z Joomla (cos sobie podlubie raz na rok). Ale nie wykluczam czegos innego. Jak napisalem wyzej system jest mi obojetny - liczy sie szablon. glanpolnet: patrzyalem na themeforest, ale ... Edytowano Sierpień 14, 2013 przez pekus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach