wmatpl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2013 Witam, Chciałbym poszerzyć ofertę firmy o odsprzedaż kont SEO z wieloma adresami IP. Czy znacie firmy godne polecenia u których mógłbym nabyć konto VPS/reseller? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2013 Ile adresów potrzebujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wmatpl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2013 Myślę, że minimum 20 unikalnych IP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2013 za ~50zł z DA już coś znajdziesz + 7zł za jeden adres IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2013 Hosting seo na VPS to nie jest dobry pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2013 Hosting seo na VPS to nie jest dobry pomysł Masz na myśli marnotrawstwo adresów IPv4? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2013 (edytowany) Nie, raczej specyfikę ruchu/klienta, kilku klientów, ktorzy wrzucą po 20 domen bo jest przeciez 20 IP i w każdej domenie 20 katalogów i VPS "umrze" dobity limitami procesów, limitami IO Edytowano Sierpień 13, 2013 przez tgx (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wmatpl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2013 Z Biznes-Host otrzymałem propozycję dedyka w cenie 399 zł. Czy znajdę coś tańszego na rynku (niekoniecznie w Polsce)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2013 Z Biznes-Host otrzymałem propozycję dedyka w cenie 399 zł. Czy znajdę coś tańszego na rynku (niekoniecznie w Polsce)? Mam nadzieje, że ofertę z dostępem do puli 250 współdzielonych IP do tego serwera, jeżeli nie to na priv chętnie uszczegółowię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach