miras 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2013 Witam, interesuje mnie pewna domena regionalna, czatowałem na nią od dłuższego czasu, aż w końcu się doczekałem.. ważność domeny wygasła, domena jest zarejestrowana w NASK i jak wspomniałem jest to domena regionalna, nie mogę założyć na nią opcji, bo własnie jest domeną regionalną, jest do domenka pl, dlatego od momentu wygaśnięcia jest 15dniowy okres kwarantanny, a potem pewnie zarejestrują ją boty tylko na ile? jak najlepiej byłoby według Was teraz postępować? Dzięki z góry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2013 Zleć przechwycenie w aftermarket. Powinno się udać ją zarejestrować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miras 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2013 Własnie mam problem, bo podczas zlecania mam błąd: Domena nie znajduje się na naszej liście usuniętych domen. Niektóre domeny globalnemuszą wygasać, aby dodać je do przechwytywania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach