Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2013 Mówi się "podoba mi się". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2013 Jeszcze jedno nowe info: ruszyliśmy oficjalnie* z forum http://forum.webmastah.pl/ - TYLKO U NAS same webmastahy O tym jeszcze będziemy pisać w przyszłym tygodniu, teraz tak na szybko: udało nam się skonwertować z SMF na IPB, w weekend szukamy błędów i poprawiamy "fakapy". Zapraszamy do rejestracji (jeden klik z FB connect) i do zgłaszania problemów w stosownym wątku. Mamy 17974 postów, 1022 użytkowników! * bo nieoficjalnie to było od dawien dawna w innym adresie i czekało na lepsze czasy. --- Statsy w stosunku do pierwszego miesiąca - x3 Wkrótce nowi autorzy, m.in. w końcu będzie o Pythonie (!) --- Alleluja i do przodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 22, 2013 webMASTAHowe naklejki będą do wzięcia w ten weekend na PHPConie. Szukajta nas tam gdzieś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2014 Jakby kogoś interesiło to udało się nam puścić nowy podcast, oczywiście wyszło przy tym trochę mankamentów, no ale jak na pierwszy raz nie jest tak źle, jestem pewien, że kolejne odcinki beda lepsze. Więcej o tym napisałem tutaj: http://webmastah.pl/podcast-1-o-jakosci-kodu-i-czy-php-stal-sie-prawdziwym-jezykiem/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joachim111 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2014 Mirek, nie przychodzą linki aktywacyjne, jeśli chodzi o forum, ups Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2014 Może na czarnej liście jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joachim111 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2014 Sam skrypt się już ubezpiecza przede mną, ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2014 Poprawione, zaległe konta aktywowane. Przy migracji zapomniałem o zmianie maila ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joachim111 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2014 Wszystko w porządku już. PS Projekt genialny, gratuluję pomysłu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek_Kowal 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2014 Mi też się bardzo podoba Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2014 Zapomniałem dać znać, że jest nowy odcinek, trzymam kciuki za lepszy dźwięk w kolejnym... http://webmastah.pl/tag/webmastah-podcast/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2014 Widgety lataja na prawo i lewo. Strona ma dwa widgety "ostatnie komentarze" na stronie głównej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2014 Widgety lataja na prawo i lewo. Pics or didn't happen. Strona ma dwa widgety "ostatnie komentarze" na stronie głównej. Taki kaprys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach