kori 29 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2013 (edytowany) wszystko już jest jak być powinno reasumując:1. cena niesamowita, bez limitów po za pojemnością2. panel klienta, szybki i prosty3. support dość szybki, aczkolwiek, moglby czasami coś podpowiedzieć czy rzucić linkiem jednak w tej cenie za wiele wymagać nie powinniśmy4. funkcji mail() nie ma, trzeba samodzielnie skopiować przez ftp5. directadmin, troche poprzycinany: brak instalatorów, ustawien php i ftp wildcard admin wlaczy po mailowym zgłoszeniu6. automatyczna aktywacja po zapłacie zawiodła w moim przypadku Edytowano Październik 6, 2013 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2013 (edytowany) 4. funkcji mail() nie ma, trzeba samodzielnie skopiować przez ftp Nie wprowadzaj w błąd. Po prostu, mimo kilku postów na ten temat, nie potrafisz odróżnić wbudowanej w język funkcji [ mail() ] od dodatkowej, opcjonalnie dostępnej klasy nakładkowej w repozytorium PEAR? A dwa - to od kiedy DirectAdmin sam w sobie umożliwia edycję parametrów PHP? To są raczej dodatkowe pluginy Szczerze współczuje ID takiego ignoranckiego klienta... Edytowano Październik 6, 2013 przez kafi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2013 1. na to wygląda, jednak w hostingach w ktorych bywałem juz to bylo lub doinstalowal admin2. nie jestem administaorem serwera DA, więc nie wiem które to pluginy, w porównaniu z innymi hostami brakowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2014 Hey. Może ktoś napisać czy warto sie w to pchac na start ? jak przesyłanie ftp nie przerywa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2014 jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2014 częste pady ostatni tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2014 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2014 znów padło http i nie wstawało z pol godziny ciągle powtarzające się problemy wielokrotnie tego samego dnia ftp działa, www nie, uciekłem z tego padactwa admin sobie poprostu nie radzi, liczy jedynie że przy tej cenie nikt nie będzie chciał zwrotu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2014 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2014 A ja dzisiaj dostałem spam z reklamą GBZL. Nie przypominam sobie zapisywania na jakiś newsletter z domeny "m-s.waw.pl", więc mają z automatu sporą krechę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2014 (edytowany) oddam konto jak ktoś potrzebujeData ważności: 2015-10-06 Edytowano Listopad 9, 2014 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janusz kowalski 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2014 Gbzl to badziewie znikajace kilka razy dziennie, szybciutko ucieklem od nich i wrocilem do nazwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2014 Do nazwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2014 No wiesz jak ktoś się przesiada z mercedesa średniej klasy do poloneza to zawsze wróci do mercedresa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2014 darmowki na ktorych bywalem lepiej chodziłymoże ratunkiem dla gbzl będzie wyłączenie mysql? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_a_T 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 (edytowany) @up, hosting bez chociażby 1 bazy mysql w czasach tak dużej konkurencji? Strzał w kolano. Edytowano Grudzień 10, 2014 przez M_a_T (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 lepszy niż hosting który nie chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 @up, hosting bez chociażby 1 bazy mysql w czasach tak dużej konkurencji? Strzał w kolano. To zależy do czego go potrzebujesz. Często strona jest oparta o html lub php + poczta , która często odgrywa przewodni element. A jak już o samym php mowa to jest świetny skrypt blogowy nibbleblog.com ,który nie potrzebuje bazy danych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
advercik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2016 Hosting oceniam na 3 w skali do 5. Zalety Niska cena, w miarę sprawny support. Wady Brak możliwości odblokowania portów i zaktualizowania php, rzadkie pady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2016 Rzadkie pady jako wada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2016 Chciał powiedzieć częste pady, po wielu kilkugodzinnych padach ewakuowalem sie stamtad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
advercik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2016 (edytowany) No czasami coś padnie. Choć zazwyczaj po ok. 2 minut strona wstaje. Nie miałem jeszcze przypadku z kilkugodzinnym ;0. Przy tej cenie nie jest to zbyt uciążliwe. Większym problemem jest brak możliwości odblokowania portów. Edytowano Styczeń 4, 2016 przez advercik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2016 Być może zostało coś poprawione od moich prób tego hostingu. "Przy tej cenie nie jest to zbyt uciążliwe" uciążliwe jest zawsze..., przy tej cenie może być jedynie akceptowalne. Jednak gdy bezpłatny hosting lepiej chodzi to ta cena jednak nie jest akceptowalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach