gbzl.pl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Właśnie swiętujemy pierwsze urodziny GBZL-a! Mamy z tej okazji dla Was prezent, a nawet 100 prezentów. Każdy z nich to serwer o pojemności 10GB ważny przez 1 miesiąc zupełnie za darmo oraz bez obowiązku jego przedłużania. Serwer oczywiście przedłużyć można czego my sobie bardzo życzymy. Pod adresem gbzl.pl/promocja1rok_kody.php znajduje się lista kuponów promocyjnych, które upoważniają do otrzymania serwera. Serdecznie zapraszam do skorzystania z promocji i wspólnego z nami swiętowania pierwszych urodzin. Edytowano Sierpień 10, 2013 przez gbzl.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tehiro 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) A więc informuję iż ten kod wykorzystałem - u4e8enUmA4E2 Dobrze trafiłem bo akurat chciałem przetestować Państwa usługi. Pozdrawiam! @Edit Wystąpił błąd podczas automatycznaj aktywacji. No to teraz czekam... @EDIT2 Konto zostało aktywowane. Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gbzl.pl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2013 Pozostało ostatnie 15 kuponów na serwery. Zapraszamy do ich wykorzystania. Kto pierwszy ten lepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach