razor 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2013 Tak jak w temacie. Jestem zainteresowany wykupieniem reklamy na dużym fanpage na FB. Warunek jest taki, że ponad 50% użytkowników to będą kobiety w wieku 16+. Najbardziej interesuje mnie target w przedziale wiekowym 18-40.Zainteresowany jestem również kupnem podobnego fanpage.Mój budżet na zakup to 1000 zł. Taki sam budżet mam na reklamę, jednak wiele zależy od czasu i częstotliwości jej wyświetlania.Zainteresowanych zapraszam na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olaprima 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2015 Jestem zainteresowana, proszę o kontakt olawojtas@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olaprima 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2015 Sprzedam reklamę na Fanpage, branża medyczna lub pokrewne. Strona wypromowana (pierwsza dziesiątka google) na frazy"dawstwo komórek", "dawstwo komórek jajowych"). 3700 realnych polubień osoby, głównie kobiety w wieku 18-40. Kontakt:olawojtas@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach