Max25 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2013 Nie wiem czy dobry dział, ale licze na wyrozumiałość przez przegrzanie słoneczne Posiadam hosting w unixstorm.org. Poszukuję jakiegoś ciekawego rozwiązania, które poinformuje mnie o nadejściu nowej wiadomości mailowej w skrzynce. Super by było gdyby wyświetlalo maila nadawcy i treść Korzystałem z gotowego rozwiązania poczta-sms.pl/ ale nawet w najdrozszej opcji powiadomienia przychodziły po kilku dobrych godzinach. Czy istnieje takie rozwiązanie? Numer telefonu jest w T-mobile. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rigles 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2013 Nie wiem na pewno.. ale czy Gmail nie oferuje takiego rozwiązania? Bo wiem że można ustawić powiadomienia z Google+, może z Gmaila też. Jak co to możesz przekierować pocztę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max25 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2013 Wolałbym aby powiadomienie było bezpośrednio po przyjściu wiadomości na maile w unixstorm.org. Z tego co czytałem w google to z gmail'a też jest takie powiadomienie, ale wolałbym uniknąć przekierowań Może znacie jakieś bardziej rozwinięte gotowe serwisy jak poczta-sms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2013 Czemu @ w telefonie nie możesz odczytać ? bardziej sprawne i tańsze rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin77 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2013 Ja od 6 lat czytam maile w telefonie. Czemu sms? Czyżby snike :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max25 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2013 Marcin77 ja też od 3 lat sprawdzam pocztę na smartphon'ie, ale akurat w tym rozwiązaniu będzie używany starszy telefon, który nie ma na pokładzie odpowiedniego OS i jest podłączony na stałe do anteny, bo ma takie wyjście:) Gdyby chodziło o zainstalowanie odpowiedniej apki to problemu by nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin77 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2013 s m s api sprawdzałeś u nich. Kwestia napisania API skryptu i wszystko ogarnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max25 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2013 nigdzie nie widzę u nich takiej opcji... jest MAIL to SMS, ale to nie to czego szukam raczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin77 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2013 Gotowca nie dostaniesz pewnie, choć może... Masz SMS z opcją api która możesz wykorzystać zlecając komuś prosty skrypt czytający pocztę i przekazując info do usług api sms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2013 Hej. Osobiście korzystałem z systemu GMAIL'a który jest całkiem OK. W końcu darmowy system który działa prawie zawsze choć przy częstych mailach ma problemy ( np. 5 maili na 5 minut ). Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2013 Gotowca na pewno nie dostaniesz, mail to sms to najlepsze co możesz znaleźć, a i w tym wypadku nikt nie powiedział że będzie działać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach